Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Ανάρμοστες συμπεριφορές υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Λεκτικές επιθέσεις, σοβαρές εντάσεις, διενέξεις και ανάρμοστες συμπεριφορές εις βάρος μελών του εξωραϊστικού Συλλόγου της Ψιλής Άμμου, από τους επιχειρηματίες της καντίνας που λειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι εκεί, καταγγέλλονται με επίσημο έγγραφο του Συλλόγου προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, που παραδόθηκε αρμοδίως στον Δήμο Σαλαμίνας.

Στο έγγραφο του Συλλόγου, με ημερομηνία 03/09, γίνεται λόγος για επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του Συλλόγου από τους επιχειρηματίες, μέσα στην αυλή του Συλλόγου, μπροστά σε μικρά παιδιά που κατατρομοκρατήθηκαν. 

Και σε μια άλλη περίπτωση χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το λυπηρό, πέρα από την σκιαιή και ανάρμοστη συμπεριφορά, είναι ότι ο ένας εκ των καταγγελλομένων επιχειρηματιών, ο κ. Ευάγγελος Τάγκας, προεβλήθη προ ημερών ως υποψήφιος του συνδυασμού του δημάρχου ως μία από τις “προσωπικότητες από την τοπική κοινωνία, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στη συνέχιση του έργου που ήδη έχει επιτευχθεί καθώς και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Σαλαμίνας”, όπως επί λέξει ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.