Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

Στο ΣΕΕΔΔ οι καταγγελίες για τη στάση του κ. Σγουρού!

Με βασικό «μπούσουλα» την απρόσκοπτη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των διαγωνισμών για τα τέσσερα εργοστάσια της Αττικής, κινείται ο Κ. Σγουρός, ο ΕΔΣΝΑ και η περιφέρεια Αττικής. 

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η εκτίμηση αυτή, με τη συνεχιζόμενη άρνησή τους να απαντήσουν σε κρίσιμα ζητήματα, που άπτονται της νομιμότητας και του ουσιαστικού περιεχομένου των διαγωνισμών. 

Πέρα από την αδιαφάνεια της όλης διαδικασίας, έχουν τεθεί και δύο ακόμη ζητήματα, στα οποία μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η ενδιάμεση διαχειριστική αρχή περιφέρειας Αττικής και ο προϊστάμενός της κ. Λέμας, που, κατά τα φαινόμενα, βρίσκεται σε ευθεία γραμμή συνεννόησης με τον κ. Σγουρό:

  • η πολυδιάσπαση του υποστηρικτικού έργου των διαγωνισμών και η απευθείας ανάθεσή του δε διάφορα γραφεία «ημετέρων», έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ενός έργου που ανήκει, φυσιολογικά, στο τεχνικό - επιστημονικό δυναμικό του ίδιου του ΕΔΣΝ. 
  • η αδικαιολόγητη απόκρυψη της υποστηρικτικής μελέτης για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, η οποία είχε ανατεθεί από την περιφέρεια και όφειλε να έχει παραδοθεί στις 31/12/2012.  
Περισσότερα εδώ:

--
Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων
e-mail επικοινωνίας με την πρωτοβουλία: prosynat@gmail.com
ιστολόγιο: http://prosynat.blogspot.com 
forum επικοινωνίας: http://groups.google.com/group/prosynat
e-mail επικοινωνίας με το forum: prosynat@googlegroups.com