Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σαλαμίνα 5-2-2016
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                                         Αρ.Πρωτ: - 2522 -
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 5 ης Συνεδρίασης (Τακτική ) 

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 10ην Φεβρουαρίου 2016,ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ καιώρα 15.00. στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση στα παρακάτω θέματα :

1.- Απόψεις της Τεχνικής Υπηρεσίας για την με αριθμ. πρωτ. 938/15-1-2016 ένσταση της Κ/ΞΙΑΣ ΑΚΩΝ ΤΈΧΝΙΚΗ ΑΈ-ΜΈΣΟΓΈΙΟΣ ΑΤΈΈ αναδόχου του έργου «ΚΑΤΑΣΚΈΥΗ ΔΈΥΤΈΡΈΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΈΤΈΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ».

2.- Ρύθμιση Οφειλών του Δήμου Σαλαμίνας προς το ΙΚΑ – ΈΤΑΜ.

3. - Ρύθμιση Οφειλών του Δήμου Σαλαμίνας προς Δ.Ο.Υ..

4.- α) Αποδοχή παραίτησης της κα Παπαϊωάννου Θεοδώρα Δ/ντριας 3ου Γυμνασίου Σαλαμίνας από Τακτικό μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία : Σχολική Έπιτροπή Δευτεροβάθμιας Έκπαίδευσης Δήμου Σαλαμίνας και ορισμό νέου μέλους και
β) Αντικατάσταση της κα Καραντή Αγλαϊας, Έκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων Β/θμιας Έκπαίδευσης από Τακτικό μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία : Σχολική Έπιτροπή Δευτεροβάθμιας Έκπαίδευσης Δήμου Σαλαμίνας και ορισμό νέου μέλους.

5.- Διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους.

6.- Διαγραφές οφειλετών μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από χρηματικούς καταλόγους Τ.Α.Π., των Δημ. Διαμερισμάτων Αμπελακίων & Σεληνίων.

7.- Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για το έτος 2016.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΛΥΖΟΥ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ