Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

«Galla» Αθλημάτων στον Κορυδαλλό από τους «30+πολιτες»»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Galla Αθλημάτων στον Κορυδαλλό . 

Η πρωτοβουλία είχε ως αφετηρία μια εμπνευσμένη ιδέα μιας ομάδας νέων «30+πολίτες» και σίγουρα τη συνεργασία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, οι οποίοι κατέχουν κυρίαρχη θέση στους φορείς κοινωνικού έργου σε ολόκληρη την Πειραϊκή κοινωνία. Ο στόχος ήταν συγκεκριμένος. 

Συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο του Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Κορυδαλλού, στον οποίο δεκάδες εθελόντριες έχουν καταφέρει να παρέχουν σίτιση σε περισσότερους από 80 συμπολίτες μας σε καθημερινή βάση. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες μεταξύ των ακαδημιών αλλά και παλαιμάχων των σωματείων Αετός Κορυδαλλού, Ερμής Κορυδαλλού, Α.Ο Κορυδαλλός, Νεαπολικός Αστέρας, Πανεαπολικός, Νέο Ικόνιο Περάματος (ποδόσφαιρο), Πήγασος και Απρόβλεπτοι (καλαθοσφαίριση), Διαγόρας Κορυδαλλού (πυγμαχία), Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων (ρυθμική γυμναστική) ενώ ιδιαίτερη νότα αποτέλεσε το χορευτικό τμήμα του ομίλου Ανάληψη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρωταθλητές Αριέλ Ιμπαγάσα, Στ.Γιαννακόπουλος και Δ.Καλύκας, οι οποίοι δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να δίνουν αυτόγραφα στα παιδιά των ακαδημιών. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, οι οποίες ενέχουν θέση συμβολισμού αφού κινητοποιούν την τοπική κοινωνία και παράλληλα παραδειγματίζουν τη νέα γενιά.