Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

Τι κρύβεται πίσω από την "παραίτηση" Σγουρού;

Ένα αδιαφανές παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, μετά τη συνεδρίαση της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ και του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. 

Στο επίκεντρο η παραίτηση του κ. Σγουρού, περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του ΕΔΣΝΑ, που, όπως γράφεται σε σχετικό δελτίο τύπου, υποβλήθηκε στον πρωθυπουργό. 
Περισσότερα εδώ: Τι κρύβεται πίσω από την "παραίτηση" Σγουρού; http://prosynat.blogspot.gr/2012/12/blog-post_19.html

Τις αντιστασιακές δάφνες του κ. Σγουρού φαίνεται ότι ζήλεψε ο δήμαρχος Φυλής κ. Μπουραΐμης.
Ο οποίος εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τετάρτη 19/12, υπέρμαχος της εναντίωσης στα νέα έργα στη Φυλή. Παρουσίασε μια εισήγηση, με μια δόση αποκεντρωμένης διαχείρισης, με την οποία προσπάθησε να διαμορφώσει ένα κλίμα συναντίληψης στο δημοτικό συμβούλιο και να «εγκλωβίσει» τα αντιπολιτευόμενα σχήματα, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό κατάφερε, αφού η συζήτηση του θέματος έκλεισε με μια «καταρχήν ομοφωνία». Τι κι αν διαμαρτύρονταν έντονα πολλοί πολίτες της περιοχής, μαζί με «συμπάσχοντες» από το Γραμματικό και την Κερατέα, καθώς και μέλη της «Πρωτοβουλίας συνεννόησης».

Περισσότερα εδώ:
Στις ... επάλξεις και ο κ. Μπουραΐμης http://prosynat.blogspot.gr/2012/12/blog-post_20.html
Ακόμη: Ανοιχτή επιστολή της ΠΟΕ ΟΤΑ http://www.poeota.gr/anakoinoseis/1598-2012site.pdf Απάντηση Σγουρού στην ΠΟΕ ΟΤΑ http://www.esdkna.gr/edypa/125.pdf

Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων e-mail επικοινωνίας με την πρωτοβουλία: prosynat@gmail.com 
ιστολόγιο:http://prosynat.blogspot.com
forum επικοινωνίας: http://groups.google.com/group/prosynat
e-mail επικοινωνίας με το forum: prosynat@googlegroups.com