Σάββατο, Αυγούστου 11, 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της Πάρου


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από την αιματηρή ληστεία στην Πάρο, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 50χρονος οδηγός ταξί.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από την αιματηρή ληστεία στην Πάρο, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 53χρονος οδηγός ταξί.

Οι αρχές ήδη μελετούν το οπτικό υλικό από την τράπεζα, αλλά και από κάμερες γύρω καταστημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες επεκτείνονται και στα γύρω νησιά.

Στο πλαίσιο των ερευνών των αστυνομικών αρχών για τη ανθρωποκτονία 53χρονου και την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου, η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό των δραστών.

Όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.