Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ανατολάκης – Βελόπουλος – Πλεύρης στο Πέραμα.»

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ
ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΛΑ.Ο.Σ.
Πειραιάς,24 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανατολάκης – Βελόπουλος – Πλεύρης στο Πέραμα.»
Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιώς  Γιώργος Ανατολάκης θα μιλήσει στο Πέραμα, στην καφετέρια MIRROR, που βρίσκεται στην οδό Λανίτου και Ηούς 2, κοντά στο γήπεδο. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης οι κύριοι Βελόπουλος και Πλεύρης με θέμα: «Ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της Ελλάδος και ο κίνδυνος αρπαγής του μέσω του αγγλικού δικαίου!  Όλη η αλήθεια!»
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι Υποψήφιοι Βουλευτές Πέτρος Μαντούβαλος, Βάνα Μπάρμπα και Τόγια- Πατάπη Σοφία.
Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε.

Πολιτικό Γραφείο Γ. Ανατολάκη
: Πλ. Ελευθερίας 12, 181 20 Κορυδαλλός.
Τηλ. 210-4945982, 210-4945986 Fax: 210-4945987





ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ
YΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΛΑ.Ο.Σ.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του απλού κόσμου της Β΄Πειραιώς.»

        Αγαπητοί μου Φίλοι, 
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις προηγούμενες εκλογές και οφείλω να μοιραστώ μαζί σας τον απολογισμό μου σαν Βουλευτής.
Στα 2,5 αυτά χρόνια, υπήρξα Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα του ΛΑ.Ο.Σ, Γραμματέας της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Ωστόσο, η κύρια προτεραιότητά μου ήταν πάντα η αδικημένη αλλά ΠΕΡΗΦΑΝΗ Περιφέρεια της Β’ Πειραιώς. Από τα έδρανα της Βουλής έδωσα την δική μου μάχη για τα προβλήματα της περιοχής μας, ώστε να αποκατασταθούν  οι αδικίες και να καλυτερεύσει η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η δράση μου είναι καταγεγραμμένη στα επίσημα στατιστικά της Βουλής, που με δείχνουν πρώτο Βουλευτή στην Β΄ Πειραιώς στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο με περίπου 900 Ερωτήσεις και Αναφορές. Ενδεικτικά, σας αναφέρω ορισμένες από τις παρεμβάσεις μου:
ü    Πίεση για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Κερατσίνι αλλά και διατήρηση των λεωφορειακών γραμμών που σχεδίαζε να περικόψει ο Ο.Α.Σ.Α.
ü    Επανειλημμένες προσπάθειες για ανάρτηση των δασικών χαρτών στο Σχιστό, υπόθεση που ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες επί δεκαετίες.
ü    Παρεμβάσεις για αναβάθμιση του Τύμβου Σαλαμινομάχων και προστασία όλης της ιστορικής περιοχής.
ü    Συνεχείς παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιστορικές αλλά και οι μικρότερες αθλητικές ομάδες του Πειραιά.
ü    Αντίδραση για τις ελλείψεις σχολείων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες της Β΄ Πειραιά.  Αντίδραση για τις συγχωνεύσεις σχολείων και την έλλειψη παιδικών σταθμών.
ü    Πίεση για την κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων και την επισκευή του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων.
ü    Ανακατασκευή του γηπέδου που παραχωρεί η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων για να προπονούνται οι μικροί αθλητές του Πειραιά.
ü    Πίεση για χρηματοδότηση του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στην Λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα.
ü    Πίεση για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης της Σαλαμίνας, αντιδράσεις για κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών, για την έλλειψη ιατρών σε Κέντρα Υγείας και πολλές άλλες.
ü    Προσπάθεια να αποδοθεί από τον ΟΛΠ στον Δήμο Περάματος η παραθαλάσσια περιοχή του «Αρμού» για να έχει ο Δήμος διέξοδο στην θάλασσα.
Αρκετές όμως ήταν και παρεμβάσεις μου που κατέθεσα για θέματα Εθνικού συμφέροντος. Οι πιο σημαντικές Ερωτήσεις- αποκαλύψεις  μου που συζητήθηκαν πολύ ήταν:
·         Η διαφημιζόμενη πώληση Ελληνικών νησιών στο διαδίκτυο.
·         Η πρόκληση με το  αφορολόγητο αυτοκίνητο  του Δ.Ν.Τ.
·         Τα χρέη Φ.Π.Α. από τους Γερμανούς μετόχους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
·         Οι φήμες για πώληση συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών ομάδων σε Τούρκους επιχειρηματίες, κ.α.
       Μία τελευταία μου πρόταση που αντιμετωπίσθηκε θετικά και μπορεί να βοηθήσει  καίρια την Ελληνική Οικονομία, ήταν η υποχρεωτική ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας, στα Ελληνικά προϊόντα για να αναγνωρίζονται άμεσα.
Αγαπητοί μου φίλοι,  θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ΛΑ.Ο.Σ. για μια περήφανη Ελλάδα που θα ξεφύγει από την παρακμή και θα ανήκει πραγματικά στους Ελληνες! Σας υπόσχομαι  ότι εάν με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας, θα συνεχίσω να παλεύω με τον ίδιο ρυθμό για τα καθημερινά προβλήματα του απλού κόσμου της Περιφέρεια μας.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!                                                                 
                                                          
                                                                                      Γεώργιος Ανατολάκης
                                                                      Υπ. Βουλευτής Β΄ Πειραιώς –ΛΑ.Ο.Σ